Δήλωση Δέσμευσης Συμμόρφωσης

Η εταιρεία MECI Ε.Π.Ε. από το 2009 που ιδρύθηκε παρέχει εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες  στον τομέα της συμβουλευτικής σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης αλλά και σε Ιδιώτες . Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων υπηρεσιών, με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών της και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Προκειμένου να επιτύχει τους ως άνω στόχους, η MECI Ε.Π.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2015 που διέπει το σύνολο των διεργασιών της με πεδίο την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Στρατηγικής Διαχείρισης.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται με γνώμονα τις παρακάτω αρχές:

Ø  Να αποτελέσει τον βασικό μηχανισμό για τη βέλτιστη οργάνωση και λειτουργία της MECI Ε.Π.Ε.

Ø  Να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ø  Να διασφαλίσει και να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών της, με την παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

Η MECI Ε.Π.Ε. δεσμεύεται για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις (νομικές και προδιαγραφές πελατών) που διέπουν τις υπηρεσίες της, και για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Η Διοίκηση θέτει μια σειρά στόχων ποιότητας οι οποίοι αφορούν όλο το εύρος υπηρεσιών της εταιρείας και έχουν ως βασικό κριτήριο την βελτίωση της ποιότητάς τους. Κατά την ετήσια Ανασκόπηση η Διοίκηση αξιολογεί το βαθμό επίτευξης των στόχων αυτών και θέτει νέους για την επόμενη χρονιά.

Η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας είναι υποχρεωτική για το σύνολο των εργαζομένων και των συνεργατών της MECI Ε.Π.Ε.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας αξιολογείται συστηματικά ώστε να επιτυγχάνεται η διαρκής βελτίωσή του και η βελτίωση της αποτελεσματικότητάς του.